La Subcomissió de Gestió de la Innovació està integrada per un grup de professionals, enginyers i altres especialitats, interessats en la innovació. La innovació, i la seva correcta gestió i encoratjament són imprescindibles pel progrès de l'activitat econòmica i de la societat en general.

Com a tal, aquesta subcomissió posa en contacte els actors capaços i necessaris per la generació i desenvolupament d'activitat innovadora, especialment en l'àmbit de l'empresa. Les reunions de la subcomissió són un fòrum on intercanviar idees, notícies, coneixements, recerca, experiències i fórmules per potenciar la concepció, desenvolupament i obtenció dels fruits de la capacitat innovadora.

La subcomissió inclou des de professionals de llarga experiència en el sector industrial fins a recent llicenciats, responsables de producció i investigadors, inventors, gestors de la propietat intel·lectual, i dona la benvinguda a tots aquells professionals interessats en la innovació i disposats a col·laborar en el desenvolupament de la mateixa.

La implementació del canvi de paradigma anomenat popularment Indústria 4.0 és un dels gran reptes de la industria global. El nostre país, amb la seva llarga tradició industrial, no pot permetre's quedar endarrere en el mon globalitzat actual. Els canvis que la simbiosi de Big Data, Data Analytics, Machine Learning i altres branques de la Intel.ligencia Artificial, juntament amb el IoT, etc, estan introduint als models productius han de ser una prioritat en l'estratègia de les empreses. Així doncs, una altra funció de la Subcomissió de Gestió de la Innovació consisteix en facilitar aquesta transició fonamental de la indústria incorporant eines avançades però imprescindibles en el món globalitzat del segle XXI.

 

Objectius

  • Incentivar la cultura de la innovació i optimitzar la gestió de la propietat intel.lectual
  • Maximitzar la valorització de la innovació, per que produeixi beneficis pels seus autors, les seves empreses i la societat.
  • Assessorar a les empreses sobre la compra/venda de propietat intel·lectual, en el finançament de la R+D+i, incloent les possibilitats d'ajudes públiques (desgravacions fiscals i subvencions), i altres aspectes relacionats.
  • Informar a les empreses sobre el contingut del paradigma Indústria 4.0 i acompanyar-les en la gestió de la seva implementació

 

Inscripció

Butlleta inscripció

Cal enviar la butlleta adjunta a comissions@coneixement.eic.cat.

Per a més informació pots posar-te en contacte amb l'Àrea de Coneixement al 93 295 78 04, o bé, per correu electrònic comissions@coneixement.eic.cat.

Visites

Vots

0
Encara no hi ha valoracions