La Comissió de Tecnologies Alimentàries és un grup pluridisciplinari, creat en el sí del Col.legi d'Enginyers i integrat per professionals de la indústria alimentaria, amb formacions i especialitats diverses: enginyers agrònoms, enginyers tècnics,químics, farmacèutics, veterinaris, tecnòlegs d'aliments, etc. amb el tret comú de la inquietud per mantenir-se al dia i compartir tendències i novetats i novetats del sector agroalimentari. La Comissió aspira a incorporar progessivament un ventall cada cop més ampli, nombrós i valuós de components.

Objectius

La Comissió vol convertir-se en un punt de referència pels nombrosos professionals del sector pel que fa a la recerca i el debat al voltant de les innovacions científiques i teconlògiques que requereix el sector,i exercir, alhora, de focus de divulgació per tal que la societat incrementi el seu coneixement de tot allò que conforma la indústria i la enginyeria alimentaria. Per tal d´aconseguir els objectius proposats, la subcomissió organitza trobades, jornades i taules rodones, dirigides a professionals o al públic en general. Un dels actes més emblemàtics organitzats per la Comissió és el Congrés català d´Enginyeria a la Indústria Alimentaria, que se celebra des de 1996 amb una periodicitat biennal. El 2004 va tenir lloc la cinquena edició. El congrés es centra en temes de la màxima actualitat, com el processament i gestió dels subproductes i residus, la gestió del risc, l´anàlisi sensorial, la seguretat dels aliments, el seguiment de la normativa alimentaria, el paper de l´Administració davant la seguretat dels aliments, etc....

Inscripció

Inscripció per Enginyers Butlleta no enginyers

Visites

Vots

0
Encara no hi ha valoracions