El GT de Prevenció de Riscos Laborals treballa sobre aquesta disciplina des de la seva creació l'any 1995 organitzant jornades, esdeveniments i fent reunions periòdiques en les que es convoquen els professionals que s'han apuntat a la subcomissió, en aquestes reunions es debaten aquells temes d’actualitat i els que els companys aporten com a problemàtics.

Periòdicament es convida a alguna persona externa que aporta els seus coneixements i perers a les qüestions que li plantegen els assistents, per exemple han passat per la subcomissió fiscals, magistrats, experts en psicologia, inspectors de treball, etc.

Els participants de la subcomissió desenvolupen les seves tasques professionals en l’àmbit de la prevenció dels riscs laborals com a lliure exercici, en empreses de serveis de Prevenció Aliens, en Mútues d’Accidents de Treball i en empreses.

L’aportació que pot fer el col·lectiu que participa en la subcomissió és la seva gran experiència en els temes que fan referència a la prevenció dels risc laborals ja que la majoria treballen des de fa molt de temps en aquest àmbit i tenen una gran experiència.

Inscripció

Butlleta inscripció

 

Cal enviar la butlleta adjunta a comissions@coneixement.eic.cat.

Per a més informació pots posar-te en contacte amb l'Àrea de Coneixement al 93 295 78 04, o bé, per correu electrònic comissions@coneixement.eic.cat.

Visites

Vots

0
Encara no hi ha valoracions