Jornada: Sistemes d'emmagatzematge energètic innovadors per al subministrament d'energia verda (08/05/2018)

JORNADA: “SISTEMES D’EMMAGATZEMATGE ENERGÈTIC INNOVADORS PER AL SUBMINISTRAMENT D’ENERGIA VERDA”

 

Data: 8 de Maig de 2018

Horari: de 9 a 14:30 h

Localització: Auditori -9a planta- edifici Torre Muñoz (Passeig de Gràcia, 105, 08008, Barcelona). Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Idioma: anglès, castellà i català

Organitzadors: LEITAT i ICAEN

 

Presentació de la Jornada:

Reptes com el canvi climàtic, el desenvolupament econòmic i social, el benestar de les persones, el desenvolupament sostenible i la seguretat són aspectes molt relacionats amb el subministrament d’energia. La Unió Europea disposa d'un paquet de mesures, un dels objectius del qual és que el 20% de l'energia consumida provingui de fonts d’energia renovables per l’horitzó del 2020. Per això, juntament amb la promoció i la implementació de fonts d'energia renovables, és molt important disposar de tecnologies que permetin emmagatzemar aquesta energia, tot assegurant el subministrament d'energia renovable i la transició energètica.
En el marc del projecte RICAS2020, finançat pel Programa Europeu d'Investigació i Innovació Horizon2020, s'organitza la Jornada “Innovative energy storage systems for green energy supply”. La Jornada, de mig dia de durada, està dirigida a professionals del sector de l’energia i les energies renovables, empreses i organitzacions del sector de l’energia i les energies renovables, tècnics de l’administració pública, responsables polítics, estudiants i investigadors. 

 

Més informació: Energy Event LEAFLET.pdf

dt., 08/05/2018 - 09:00 - 14:30

Organizers