Som:

Un grup de professionals, tant enginyers de tots els camps com d'altres, provinents del món industrial i de l'universitari, que ens hem constituït com a un grup de treball dins la Comissió de Política Industrial i Innovació Tecnològica. Tots venim a títol personal i convidem a tots aquells relacionats amb el món de la robòtica a venir a participar en les activitats del grup per complir els seus objectius.

Volem arribar a ser:

El nucli dur d'una xarxa de contactes centrada en el COEIC i que vinculi al màxim del món de la robòtica a Catalunya, tant en el sector industrial com en el de la recerca, on us hi podeu adreçar aquells que desconegueu el tema però voleu informar-vos-en millor, com aquells que hi esteu vinculats i hi voleu aportar la vostra experiència.

Objectius

- Donar a conèixer les activitats industrials relacionades amb la robòtica a Catalunya, tant a la ciutadania que pot beneficiar-se'n directament com als futurs enginyers. 
- Promoure el networking entre tots els enginyers i empreses relacionades amb la robòtica a Catalunya. - Implicar a l'Administració Pública en divulgar i finançar els anteriors objectius.

Inscripció

Butlleta inscripció