Actualment la funció bàsica del grup es centra en l’anàlisi i estudi, de tècniques, equips, procediments, reglamentacions i costos, que permetin als professionals de l’enginyeria conèixer les millors pràctiques sobre la qualitat del subministrament elèctric, l’òptim POWER QUALITY

El grup presta un servei independent corporatiu, al col·lectiu més ampli d'enginyers i  amb caràcter no competitiu d’assessorament. Integra representants de les administracions públiques, els professionals  i  les empreses i fabricants del sector elèctric. El grup no treballa en els àmbits de les enginyeries. Treballa amb  dades, referències , experiències del entorn, i amb les pràctiques del sistemes europeus i internacionals (CIGRE, IEEE, EN...). El grup  contribueix  a l’ objectiu estratègic dels enginyers , de ser un agent actiu en la creació d’opinió sobre els riscos i límits de la qualitat de un servei bàsic com es el subministrament elèctric amb criteris tècnics. 

 

El grup ha consolidat el treball amb la realització de 6 jornades anuals on ha presentat el Power Quality com un valor a millorar i mantenir en els canvis que les xarxes i la incorporació generalitzada de la generació distribuïda comportaran. En aquesta nova etapa es proposa que el grup:

 

  • Analitzar els índexs proposats dels nous  models de xarxa per gestionar la continuïtat i la qualitat, Fer propostes d’actualitzar els  Índexs i el seu seguiment.

 

  • Estudiar les microxarxes. Analitzant que es fa a Europa.  El model de xarxa de MT i BT i la seva gestió i control. L’evolució del model de xarxa passiu cap a model flexible

 

  • La gestió  d’acumuladors  d’energia (bateries, vehicle elèct., condensadors...) en control de la xarxa MT i BT.
  • Realitzar la VII Jornada anual de PQ (Octubre-Novembre)

Butlleta d'inscripció

 

Cal enviar la butlleta adjunta a comissions@coneixement.eic.cat.

Per a més informació pots posar-te en contacte amb l'Àrea de Coneixement al 93 295 78 04, o bé, per correu electrònic comissions@coneixement.eic.cat.

Visites

Vots

0
Encara no hi ha valoracions